Waar overnachten in Shkodër? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Shkodër? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

14 augustus 2024 in Albanië0 reacties

Shkodër, een van de oudste en meest culturele steden van Albanië, ligt in het noordwesten van het land, dicht bij de grens met Montenegro. Deze historische stad, omringd door bergen en gelegen aan de oevers van het Shkodërmeer, is een centrum van Albanees erfgoed en traditie.

Shkodër staat bekend om zijn rijke geschiedenis, die teruggaat tot de Illyrische tijd, en biedt bezoekers een fascinerende mix van historische bezienswaardigheden zoals het majestueuze Rozafa-kasteel, oude kerken, moskeeën en levendige markten. Met zijn unieke charme en gastvrije sfeer is Shkodër een must-see voor iedereen die het authentieke Albanië wil ervaren.

OVERNACHTEN: Hier vind je alvast alle mogelijke accommodaties in Shkodër.

Inhoud artikel

  1. Oro Inn Hotel

Oro Inn Hotel in Shkodër is een comfortabele en gastvrije accommodatie die bekendstaat om zijn moderne voorzieningen en vriendelijke service. Gelegen in een centrale positie in de stad, biedt het hotel een uitstekende uitvalsbasis om de bezienswaardigheden van Shkodër te verkennen.

De kamers van Oro Inn Hotel zijn smaakvol ingericht en zijn voorzien van moderne gemakken zoals airconditioning, gratis Wi-Fi, en flatscreen-tv's. De inrichting is functioneel en gericht op comfort, met ruime bedden en nette badkamers. Het hotel beschikt vaak over een restaurant dat een verscheidenheid aan lokale en internationale gerechten serveert, evenals een bar waar gasten kunnen ontspannen.

Met zijn handige locatie en focus op comfort, biedt Oro Inn Hotel een aangename verblijfservaring voor zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers die Shkodër bezoeken. Boek nu je overnachting.


  1. White Luxury

White Luxury in Shkodër is een leuk verblijf in Shkodër, Albanië. Gelegen in een gunstige locatie in de stad, biedt deze accommodatie stijlvolle appartementen die zijn uitgerust met hedendaagse voorzieningen zoals airconditioning, gratis Wi-Fi.

Elk appartement heeft een balkon en uitzicht en bevat een slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer. Handdoeken en beddengoed zijn beschikbaar in het appartement. Indien gewenst kan je een auto huren bij het appartement. Meer info en boeken.

  1. Hotel Tradita

Hotel Tradita ligt in Shkodër, een van de oudste en meest historische plaatsen in Albanië. Het is een traditioneel ingericht boetiekhotel dat beschikt over een bekend lokaal restaurant, een gezellige bar met ruim terras. Het gebouw is ook een etnografisch- en fotomuseum en beschikt over souvenirwinkels met traditionele Albanese producten. De kamers zijn voorzien van traditionele meubels en beschikken over originele Albanese decoraties.

Je kan ook fietsen huren bij de receptie en de eigenaren kunnen rondleidingen en excursies organiseren. TIP: Er is een traditionele carnavalmasker-fabriek op slechts een paar stappen van de accommodatie. Meer info en boeken.

  1. Luxury Drijon Apartments

Luxury Drijon Apartments 4D in Shkodër is een stijlvolle en moderne accommodatie die ideaal is voor reizigers die op zoek zijn naar een luxe en comfortabele verblijfservaring.

De appartementen zijn ruim en goed ingericht, met een open indeling die een lichte en luchtige ambiance creëert. Ze zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken, comfortabele slaapkamers, en vaak een balkon of terras met uitzicht over de stad of de omliggende omgeving. Moderne voorzieningen zoals airconditioning, gratis Wi-Fi, en flatscreen-tv’s dragen bij aan het comfort van de gasten.

Luxury Drijon Apartments 4D ligt op een gunstige locatie in Shkodër, dicht bij lokale bezienswaardigheden, eetgelegenheden en winkels. De combinatie van luxe inrichting en handige locatie maakt deze appartementen een uitstekende keuze voor zowel korte als lange verblijven in Shkodër, of je nu een vakantie of een zakelijk bezoek plant. Meer informatie en boeken.

  1. Nord Hotel Boutique

Nord Hotel Boutique in Shkodër is een charmant en elegant boetiekhotel dat bekendstaat om zijn stijlvolle inrichting. Gelegen in een centrale en handige locatie in Shkodër, biedt het hotel een verfijnde en comfortabele accommodatie voor zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers.

Het hotel beschikt over een reeks moderne, comfortabele kamers die voorzien zijn van moderne gemakken zoals airconditioning, gratis Wi-Fi en flatscreen-tv’s. Veel kamers hebben ook een balkon of terras met uitzicht op de stad of de omliggende bergen. Het hotel heeft een gezellig restaurant en een bar waar gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt, lokale specialiteiten, en een selectie van drankjes.

Met zijn charmante uitstraling, uitstekende service, en centrale ligging biedt Nord Hotel Boutique een comfortabele en luxueuze uitvalsbasis om Shkodër te verkennen en te genieten van een aangenaam verblijf. Meer info en boeken.

  1. Nika Suite

Nika Suite in Shkodër is een mooie accommodatie die ideaal is voor gasten die op zoek zijn naar een verfijnd en comfortabel verblijf.

De suite is uitgerust met voorzieningen zoals airconditioning, gratis Wi-Fi, een flatscreen-tv, en een goed uitgeruste badkamer. De suite heeft een keuken, eethoek, zithoek, badkamer en een terras. Je kan het appartement betreden via een aparte inkom dat uitkomt aan de straat.

Nika Suite ligt op een gunstige locatie in Shkodër, dichtbij belangrijke bezienswaardigheden, restaurants, en winkels, waardoor het een ideale keuze is voor zowel ontspanning als verkenning van de stad. Dit verblijf is een ideale keuze voor de reizigers die graag iets zelfstandiger willen zijn tijdens hun reis en alsook iets meer privacy willen. Boek nu je overnachting in de Nika Suite.

  1. Hotel Luani Arte

Hotel Luani Arte is een prachtig hotel in Shkodër. Het 4-sterrenhotel heeft een elegante inrichting met warme kleuren en luxe materialen. Perfect voor iedereen die graag een stijlvol verblijf wil.

Wat kan je verwachten bij Hotel Luani Arte

  • Een bar en een restaurant waar je tot rust kan komen en een hapje kan eten of iets lekkers kan drinken
  • Het wellnesscentrum met een jacuzzi en hamam waar je kan relaxen na een dagje bezienswaardigheden bezoeken
  • Privéparking
  • Elke kamer heeft airconditioning en een flatscreen-tv
  • Gratis toiletartikelen

Dit hotel ligt op de rand van Shkodër, zo'n 20 minuten stappen van het centrum. Het is een ideale locatie om te genieten van de rust na een dagje bezienswaardigheden bezoeken. Meer info en boeken.

  1. Ervini Boutique Hotel

Ervini Boutique Hotel in Shkodër is een charmant en intiem hotel dat bekendstaat om zijn stijlvolle inrichting en persoonlijke service. Dit boetiekhotel biedt een warme en gastvrije sfeer, met aandacht voor detail en comfort.

De kamers in Ervini Boutique Hotel zijn smaakvol ingericht, vaak met een mix van moderne en traditionele elementen. Ze zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals airconditioning, gratis Wi-Fi, flatscreen-tv’s, en comfortabele bedden. Het hotel biedt een eigen restaurant dat zowel lokale als internationale gerechten serveert, en een gezellige bar waar gasten kunnen ontspannen met een drankje. De gemeenschappelijke ruimtes zijn uitnodigend en elegant, perfect om te ontspannen na een dag het verkennen van Shkodër.

Ervini Boutique Hotel ligt op een gunstige locatie, dicht bij het stadscentrum en bezienswaardigheden zoals het Rozafa-kasteel en het Shkodërmeer. Met zijn combinatie van comfort, stijl, en persoonlijke service, biedt Ervini Boutique Hotel een verfijnde en plezierige verblijfservaring in Shkodër, ideaal voor reizigers die een unieke en luxueuze accommodatie zoeken. Boek nu je overnachting in het Ervini Boutique Hotel.


  1. Hotel Consul

Hotel Consul in Shkodër is een4-sterrenhotel dat populair is bij zowel toeristen als zakenreizigers. Dit hotel biedt een gastvrije sfeer en een breed aanbod aan voorzieningen om gasten een aangenaam verblijf te garanderen. De kamers in Hotel Consul zijn luxueus ingericht en zijn zeer ruim om de gasten extra comfort te bieden. Afhankelijk van welke kamer je kiest, heb je ook de mogelijk om een jacuzzi op de kamer te hebben.

Voorzienigen in Hotel Consul

  • Een restaurant waar gasten kunnen genieten van lokale en internationale gerechten
  • Een bar voor een ontspannen drankje
  • Een ontbijtbuffet, wat een gemakkelijke start van de dag biedt
  • Parkeergelegenheid
  • Een 24-uursreceptie

Hotel Consul ligt op een handige locatie in Shkodër, dicht bij het stadscentrum en belangrijke bezienswaardigheden zoals het Rozafa-kasteel en het Shkodërmeer. Met zijn goede service en gunstige ligging is Hotel Consul een praktische keuze voor een comfortabel verblijf in Shkodër. Meer info en boeken.

  1. The Luxury Garden Apartment

The Luxury Garden Apartment in Shkodër is een elegant en comfortabel verblijf dat bekendstaat om zijn stijlvolle inrichting en rustige omgeving. Dit luxe appartement biedt een mix van moderne gemakken en een serene sfeer, perfect voor gasten die op zoek zijn naar een ontspannen verblijf met een vleugje klasse.

Het appartement is ruim en smaakvol ingericht, met een open woonruimte die vaak is voorzien van comfortabele meubels, hoogwaardige afwerkingen, en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, ideaal voor gasten die zelf willen koken. De slaapkamers zijn voorzien van luxe beddengoed en een rustgevende inrichting, ontworpen voor optimaal comfort.

Het appartement ligt in een rustige buurt van Shkodër, maar toch dichtbij het stadscentrum en belangrijke bezienswaardigheden. Dit maakt het een uitstekende keuze voor reizigers die luxe en comfort willen combineren met de mogelijkheid om de stad te verkennen. Met zijn verfijnde inrichting en serene ambiance biedt The Luxury Garden Apartment een luxe thuis weg van huis in Shkodër. Boek nu je overnachting.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan Albanië met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Albanië? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Koop onze reisgids Albanië en laat je verbazen met onze uitgestippelde rondreis langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden in van het land(+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Albanië hier.

Albanië

Gratis reisgids Albanië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?