Waar overnachten in Furnas 2024? 10 x mooiste accomodaties van goedkoop tot luxe

Waar overnachten in Furnas 2024? 10 x mooiste accomodaties van goedkoop tot luxe

25 oktober 2024 in Azoren0 reacties

Tijdens je bezoek aan Furnas heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Furnas.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Furnas Lake Forest Living

Wil je graag overnachten aan de oevers van het meer? Dan kan je een verblijf boeken bij Furnas Lake Forest Living. Deze moderne 4-sterrenappartementen bieden uitzicht op de weelderige groene velden, er is een buitenzwembad en je kan er fietsen en auto's huren. Meer info en boeken.

  1. Octant Furnas

Octant Furnas is een modern viersterrenhotel in Furnas. Deze accommodatie biedt een ontspannen verblijf met stijlvolle kamers, thermale binnen- en buitenzwembaden en een spa- en wellnesscentrum. In het eigen restaurant kan je proeven van heerlijke gerechten uit de Azoren en 's ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt. Meer info en boeken.

  1. World's Nests Furnas Pods Village

World's Nests Furnas Pods Village bevindt zich op een rustige locatie vlakbij Furnas en biedt lodges met een eigen patio vanwaar je een schitterend uitzicht hebt op de bergen. Er zijn ook gratis fietsen en gratis parking. In de nabije omgeving kan je onder andere wandelen, snorkelen en fietsen. Meer info en boeken.

  1. Terra Nostra Garden Hotel

Het Terra Nostra Garden Hotel is gevestigd in een dal naast het botanische park Terra Nostra en biedt elegant ingerichte kamers. Er zijn binnen- en buitenzwembaden, iedere ochtend een continentaal ontbijt en je kan er ook gratis fietsen huren om de omgeving te verkennen. Meer info en boeken.

  1. Canto`s Green Garden

Canto`s Green Garden bevindt zich op een kwartier wandelen van de fumaroles van Furnas en biedt ruime, modern ingerichte appartementen. Je zal het complex met zijn prachtige rode gevel al van ver opmerken. Je kan de auto gratis parkeren op het parkeerterrein. Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht op de bergen en het zwembad (dat trouwens het hele jaar geopend is). Verder is er ook een sauna en hamam beschikbaar en kan er een ontbijt verzorgd worden. Meer info en boeken.

  1. Vista do Vale - Hotel

Het Vista do Vale - Hotel biedt ruime lichtrijke kamers met een eigen balkon. Het hotel beschikt verder over een tuin met een buitenzwembad vanwaar je tevens een mooi uitzicht hebt op de vallei van Furnas. Alvorens je de bossen en bergen intrekt, kan je de dag beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet. Wil je graag streekgerechten proeven? Dan kan je bij het restaurant deze op voorhand aanvragen. Het hotel ligt op wandelafstand van de botanische tuinen, de natuurlijke warmwaterbron en verschillende wandelpaden. Meer info en boeken.

  1. Casa Azul da Beija

Gelegen in het hart van Furnas, op slechts 300 meter van Poça da Dona Beija en 350 meter van Terra Nostra Garden, en met uitzicht op dat beroemde zwembad, ligt Casa Azul da Beija. Deze appartementen beschikken over een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een eigen balkon met uitzicht over de Terra Nostra Garden. Het verblijf ligt op 10 minuten rijden van het meer van Furnas. Meer info en boeken.

  1. Casa Pacheco

Casa Pacheco ligt vlakbij warmwaterbronnen, Terra Nostra Park en Furnas Lagoon. Dit vakantiehuisje zijn pronkstuk is ongetwijfeld het ruime terras met een panoramisch uitzicht op de mooie omgeving. Verder biedt deze accommodatie ook een slaapkamer, een uitgeruste keuken, WiFi en gratis parkeergelegenheid in de buurt. Meer info en boeken.

  1. Quinta da Mo

Het traditioneel gebouwde Quinta da Mo ligt in een groene omgeving van Furnas en biedt vakantiewoningen voorzien van een woonkamer, gratis WiFi, een eigen badkamer met een bubbelbad en eigen kitchenette. 's Avonds kan je met een glaasje wijn nagenieten van een mooie dag op het terras met het geluid van het kabbelende water van het waterkanaal op de achtergrond. Een rustige, idyllische plek middenin de natuur om even tot rust te komen. Meer info en boeken.

  1. Quinta D'Água

Het Quinta D'Água is rustig gelegen aan de Furnas-lagune, omgeven door de prachtige natuur. Het rood-witte pand biedt een romantisch interieur, voorzien van houten wanden een gezellige woonkamer, een slaapkamer met comfortabele bedden en een eigen badkamer. 's Avonds kan je gezellig samen barbecuën in de buitenlucht. Meer info en boeken.

  1. Mis niets op de Azoren met onze gratis reisgids!

Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf op de Azoren? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download onze gratis reisgids Azoren met alle bezienswaardigheden en uitgestippelde stadswandelingen.

Azoren

Gratis reisgids Azoren downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?