Waar verblijven op Pico? 10 x leukste accommodaties

Waar verblijven op Pico? 10 x leukste accommodaties

22 oktober 2024 in Azoren0 reacties

Overzicht met de mooiste hotels & resorts op Pico

Tijdens je reis naar Pico heb je een aangenaam verblijf nodig. Hierbij hebben wij een overzicht gemaakt met de leukste hotels en alternatieve accommodaties voor jouw reis door Pico.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Porto Velho Boutique Hostel in Madalena

Porto Velho Boutique Hostel in Madalena is een gezellige hostel vlakbij het water. De hostel biedt ruime tweepersoonskamers aan en heeft een gedeelde lounge, tuin en terras waar je tot rust kan komen tijdens je reis naar Pico. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een kluisje, magnetron en eigen badkamer. Meer info en boeken.

  1. Alma do Pico - Nature Residence in Madalena

Een gezellige, rustieke studio, appartement of villa nodig? Dan is Alma do Pico - Nature Residence een mooie keuze. Deze accommodatie biedt verschillende units aan, allemaal met een moderne, landelijke inrichting om een huiselijke sfeer te geven. Er is een buitenzwembad met een prachtig uitzicht, er is een receptie waar u terecht kan voor verschillende activiteiten: wandelingen, rondleidingen, boottochten of yoga. E is ook een massageruimte waar u terecht kan voor verschillende behandelingen om volledig tot rust te komen. Er is gratis parkeergelegenheid in de regio. Meer info en boeken.

  1. Pico Terramar & Spa in Madalena

Als je van luxe geniet, dan is Pico Terramar & Spa in Madalena een uitstekende keuze. Dit viersterrenhotel biedt tal van faciliteiten om een geweldig verblijf te kunnen garanderen. De kamers hebben een gezellige en moderne inrichting. Meer info en boeken.

Hierbij de faciliteiten die een luxe-verblijf garanderen:

  • Een restaurant
  • Een bar
  • Een tuin
  • Een binnenzwembad
  • Een sauna
  • Een jacuzzi en een hamam
  • Een terras
  • Privéparking
  • Airconditioning
  • Ontbijtmogelijkheden
  1. Aldeia da Fonte Hotel in Lajos do Pico

Dit prachtige, ecologisch duurzame resort ligt in Lajes do Pico. Het Aldeia da Fonte Hotel lijkt op een dorp met stenen huizen vlakbij de Atlantische Oceaan. Er is keuze tussen een tweepersoonskamer, studio of suite. Verder beschikt het hotel over een tal van faciliteiten: een walvis-uitkijktoren, yoga-sessies, een Tai Chi-tuin, een restaurant, een fitnessruimte en een infraroodsauna. Een perfecte plaats om tot rust te komen tijdens je reis naar de Azoren. Meer info en boeken.

  1. Casas de Incensos in Pontas Negras

In het zuidoosten van het eiland vind je het Casas de Incensos verblijf in Pontas Negras. Het huis biedt gratis privéparking en ontbijtmogelijkheden aan. Er is een buitenzwembad aanwezig waar je kan genieten van een prachtig uitzicht over het nabije landschap en de oceaan. De kamers hebben een landelijke en gezellige inrichting. Meer info en boeken.

  1. Adega do Portinho Velho in Piedade

Verblijf in de gezellige Adega do Portinho Velho in Piedade. Deze vakantiewoning ligt in het zuidoosten van Pico en biedt een prachtig uitzicht over het landschap. De vakantiewoning heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer, uitgeruste keuken en living. Er is ook een balkon met uitzicht op zee en het terras achteraan biedt een uitzicht op het landschap. Er is een barbecue aanwezig in de vakantiewoning en er is gratis parkeergelegenheid aan de vakantiewoning. Meer info en boeken.

  1. Sea Vine - Azores Eco Lodging in Cais do Galego

De Sea Vine - Azores Eco Lodging in Cais do Galego zijn prachtige, landelijke villa's in het noorden van Pico. Er zijn 3 beschikbare villa's, elke unit is geschikt voor twee personen en is volledig uitgericht. Je vindt er een slaapkamer, badkamer, kitchenette en terras. Er is gratis parkeergelegenheid aan de accommodatie. De units zijn voorzien van airconditioning en je hebt er prachtig uitzicht op zee. Meer info en boeken.

  1. Lava Homes in Santo Amaro

Lava Homes is een klein "dorp" ontwikkeld in Terralta aan de noordkust van het eiland. Ieder huisje is omringd door een prachtig groen gebied, biedt ruime kamers, een eigen badkamer en een gezellige woonkamer met een pelletkachel. Vanaf het balkon heb je een panoramisch uitzicht op zee, evenals de baaien van het eiland Pico. Heerlijk om 's avonds te genieten van een lekker wijntje met de zonsondergang op de achtergrond. Als je de omgeving wil ontdekken, dan kan je wandelen, snorkelen en fietsen in de nabije omgeving en de accommodatie kan ook fietsverhuur regelen. Meer info en boeken.

  1. Aldeia das Adegas in São Roque do Pico

Aldeia das Adegas in São Roque do Pico in São Roque do Pico is een prachtige accommodatie in het noorden van Pico. Deze accommodatie heeft zowel appartementen met 1 slaapkamer, appartementen met 2 slaapkamers of studio's beschikbaar. Het resort heeft een tuin, bar, speeltuin, privéparking en er is ontbijt beschikbaar. De units zijn modern en landelijk ingericht waardoor er een huiselijke sfeer heerst in de units. Meer info en boeken.

  1. Paraíso do Triângulo in Lajido

Paraíso do Triângulo in Lajido is een prachtige accommodatie in het noorden van Pico. Deze accommodatie biedt twee vakantiehuizen aan, telkens geschikt voor 2 personen. Er is gratis privéparking nabij de accommodatie en elke unit heeft een eigen zithoek, keuken, eethoek, terras en badkamer. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk in de buurt, zoals vissen en wandelen. Bij aankomst staat er een welkomstmand met fruit, wijn en enkele andere producten te wachten. Meer info en boeken.

  1. Mis niets op de Azoren met onze gratis reisgids!

Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf op de Azoren? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download onze gratis reisgids Azoren met alle bezienswaardigheden en uitgestippelde stadswandelingen.

Azoren

Gratis reisgids Azoren downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?