Waar overnachten in Ponta Delgada? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

Waar overnachten in Ponta Delgada? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

15 oktober 2024 in Azoren0 reacties

Waar overnachten in Ponta Delgada? Onze favoriete verblijven

Tijdens je bezoek aan Ponta Delgada in São Miguel heb je een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en leuke alternatieve verblijven in Ponta Delgada.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Azores Youth Hostels - Sao Miguel

Een mooie keuze voor een budgetvriendelijk verblijf is het Azores Youth Hostels - São Miguel. Dit is een hostel in het centrum van de stad en heeft gratis parkeergelegenheid in de buurt. Alle kamers zijn rookvrij en hier heb je keuze uit een privé tweepersoonskamer met een gedeelde badkamer of uit een bed in een gemengde slaapzaal.

Deze hostel biedt ontbijt aan en dit is ook inbegrepen in de prijs. Elke kamer werd voorzien van individuele kluisjes, zo kan je je kostbaarheden veilig wegstoppen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Alcides

Het centraal gelegen Hotel Alcides is een tweesterrenhotel in het historische centrum van Ponta Delgada. Op enkele minuten wandelen kan je enkele prachtige bezienswaardigheden bezichtigen, zoals het Carlos Machado Museum.

Het hotel heeft airconditioning, een restaurant een terras en een bar. Je kan dus zowel maaltijden als drinks verkrijgen in het hotel. De kamers hebben een simpele inrichting en bevatten alles wat je nodig hebt tijdens je reis. Er is ook een ontbijtbuffet beschikbaar in het hotel. Meer info en boeken.

  1. Santa Clara Apartments

Santa Clara Apartments ligt in op de rand van Ponta Delgada zo'n 25 minuten wandelen van het centrum van de stad. Dit appartement biedt alle luxe aan en is dan ook zeer modern ingericht. Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt en de accommodatie is volledig voorzien van airconditioning. Het appartement bevat alles wat je nodig hebt: een keuken met eethoek, lounge, badkamer en een tweepersoonskamer.

Verder is er ook nog een wasmachine aanwezig in het appartement en kan je genieten van een leuk terras. Meer info en boeken.

  1. Ilha Hostel & Suites

Het Ilha Hostel & Suites ligt in het centrum van de stad op wandelafstand van verschillende bezienswaardigheden. Dit is een geweldige locatie voor een verblijf op São Miguel.

Het hostel biedt verschillende voordelen:

Een tuin om tot rust te komen na een dagje sightseeing, een gedeelde lounge, een gedeelde keuken, zo kan je ook zelf een potje koken. Een bagageopslag, zo kan je ook na het uitchecken nog bezienswaardigheden bezoeken, en alle kamers zijn voorzien van airconditioning

De hostel heeft tweepersoonskamers, familiekamers en slaapzalen. Hierdoor bepaal je ook zelf hoeveel je uitgeeft aan je verblijf. Er is ook ontbijt beschikbaar in de hostel. Meer info en boeken.

Canadiano Urban Nature Hotel

Het Canadiano Urban Nature Hotel is een driesterrenhotel dichtbij het centrum van de stad. Er zijn verschillende kamers beschikbaar van standaard twee- of driepersoonskamers tot suites. Het hotel heeft gratis parkeergelegenheid in de buurt en biedt ook nog een bar een restaurant en rookvrije kamers. Er is een ontbijtbuffet beschikbaar, zo kan je elke dag beginnen met een stevig ontbijt.

Er is een binnentuin met fontein waar je na een drukke dag tot rust kan komen. Het hotel heeft een eigen restaurant waar je verschillende lekkere maaltijden kan krijgen. Meer info en boeken.

  1. Casa do Contador - Suites & Pool

In het centrum, en vlakbij verschillende bezienswaardigheden, vind je Casa do Contador - Suites & Pool. Dit verblijf biedt leuke studio's, appartementen en suites. Deze zijn allemaal voorzien van een kitchenette, slaapkamer en badkamer. De appartementen en suites zijn ruimer en bieden dus ook iets meer comfort dan een studio.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en geluidsisolatie. Het hotel zelf biedt ook nog een buitenzwembad en tuin om tot rust te komen. Meer info en boeken.

  1. Azoris Royal Garden – Leisure & Conference Hotel

Het 4-sterrenhotel Azoris Royal Garden – Leisure & Conference Hotel ligt in het centrum van Ponta Delgada. Een prachtig hotel met tal van luxe. Zo beschikt het hotel over standaardkamers, suites en royal suites. Deze kan je boeken van één tot vier personen. Alle kamers hebben airconditioning en een minibar.

Faciliteiten van het hotel:

  • 2 zwembaden: een binnen- en een buitenzwembad.
  • Een wellnesscentrum: perfect om tot rust te komen in het verwarmde zwembad, Turks stoombad en jacuzzi. Hier kan je ook massages boeken.
  • Een sportzaal: met alle toestellen die je nodig hebt voor een volledige work-out.
  • Een restaurant: waar je verschillende maaltijden vindt en waar je ook vegetarische opties hebt.
  • Een bar: hier kan je genieten van een lekker drankje.

Dit hotel is dus de perfecte keuze voor je verblijf in Ponta Delgada. Meer info en boeken.

  1. Hotel Marina Atlantico

Dit Hotel Marina Atlântico ligt in het centrum van de stad, vlakbij de jachthaven van Ponte Delgada. Het hotel biedt dus niet alleen een prachtig uitzicht over de haven, er zijn ook verschillende andere luxe voorzieningen om je verblijf perfect te maken.

Het hotel heeft een eigen restaurant waar je kan genieten van traditionele Portugese gerechten met een uitzicht op de jachthaven. Er is ook een bar waar je lekkere snacks en drankjes kan verkrijgen. Als je liever even een work-out wil doen tijdens je reis, kan je altijd terecht in de fitnessruimte. Daarna kan je terug tot rust komen in de sauna of stoombad. Je kan ook een massage boeken. Verder is er nog een autoverhuur, een 24-uursreceptie en zijn er 2 zwembaden aanwezig. Meer info en boeken.

Hotel Do Colegio

Het viersterren Hotel Do Colegio is een speciale accommodatie en is gelegen in een gebouw uit de 19e eeuw. Het gebouw was vroeger een school en een conservatorium. De ruime kamers reflecteren de geschiedenis van het gebouw en zijn alsook voorzien van moderne zaken zoals airconditioning, een minibar en uitgeruste badkamer.

Het hotel heeft een buitenzwembad, restaurant, 24-uursreceptie en een ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Octant Ponta Delgada

Het laatste hotel in de lijst is het vijfsterrenhotel Octant Ponta Delgada. Een modern, levendig hotel op wandelafstand van het centrum van Ponta Delgada. Het hotel heeft 123 kamers, van één tot zes personen. Alle kamers zijn voorzien voor airconditioning, geluidsisolatie en een minibar.

Niet alle de kamers zorgen voor de nodige luxe, ook het hotel zelf heeft voldoende faciliteiten om je verblijf uitstekend te maken. Een wellness en zwembad om te relaxen na een drukke dag. Of je kan genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant À Terra, waar je ook kan ontbijten. De hotelbar is uitstekend om te ontspannen met een lekker drankje erbij.

De kamers kregen een moderne, strakke inrichting die voldoende comfort en luxe bieden. Sommige kamers bieden ook een prachtig uitzicht over de stad of jachthaven. Meer info en boeken.

  1. Mis niets op de Azoren met onze gratis reisgids!

Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf op de Azoren? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download onze gratis reisgids Azoren met alle bezienswaardigheden en uitgestippelde stadswandelingen.

Azoren

Gratis reisgids Azoren downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?