Waar verblijven op Santa Maria? 10 x leukste accommodaties

Waar verblijven op Santa Maria? 10 x leukste accommodaties

23 oktober 2024 in Azoren0 reacties

Overzicht met de mooiste hotels, resort & vakantiewoningen op Santa Maria

Tijdens je reis naar Santa Maria heb je een aangenaam verblijf nodig. Hierbij hebben wij een overzicht gemaakt met de leukste hotels en alternatieve accommodaties voor jouw reis door Santa Maria.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Santa Maria in Vila do Porto

Een viersterrenhotel in Vila do Porto vlakbij de luchthaven. Het Santa Maria Hotel biedt verschillende faciliteiten die ervoor zorgen dat het hotel een uitstekende keuze is voor je verblijf op Santa Maria. Alle kamers hebben airconditioning en hebben een landelijke, warme inrichting.

De faciliteiten die je terugvindt in het hotel

  • Een prachtige tuin waar je kan tot rust komen aan het buitenzwembad. Er is ook een tennisbaan aanwezig indien je liever geniet van een partijtje tennis.
  • Een restaurant dat verschillende internationale en Portugese gerechten aanbiedt, hier kan je ook genieten van een heerlijk ontbijt.
  • Een bar met prachtig uitzicht over de tuin en het omliggende landschap.
  • Een recreatieruimte met een biljarttafel.
  • Verder kan je genieten van een fietstochtje dankzij de fietsverhuur van het hotel. Indien je met de auto bent gekomen, kan je de auto parkeren op de gratis parkeergelegenheid.
  • Er is ook een pendeldienst van en naar de luchthaven beschikbaar.

Hierdoor is het hotel een uitstekende keuze tijdens je reis. Meer info en boeken.

  1. Charming Blue in Vila do Porto

Het Chamring Blue hotel is een viersterrenhotel in Vila do Porto met alle nodige faciliteiten voor een uitstekend verblijf. De kamers hebben een moderne inrichting en zijn voorzien van alle nodige luxe. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk in de omgeving, zoals duiken, fietsen en wandelen. Na een drukke dag sightseeing en activiteiten, kan u altijd tot rust komen in de tuin aan het buitenzwembad. Er is een restaurant aanwezig in het hotel en er wordt ook ontbijt aangeboden in het restaurant. Meer info en boeken.

  1. Hotel Colombo in Vila do Porto

Hotel Colombo is een viersterrenhotel vlakbij Vila do Porto. Het hotel heeft een gunstige ligging dichtbij de luchthaven, de bergen en het strand van Praia Formosa. Het hotel biedt comfort en luxe met leuke faciliteiten zoals een buitenzwembad, een terras, een fitnessruimte, een jacuzzi en een kamer met tafeltennis en bordspelletjes. Meer info en boeken.

  1. Quinta de São José in São Pedro

Quinta de São José is een charmante vakantiewoning geschikt tot 6 personen. De woning heeft airconditioning, 2 slaapkamers , uitgeruste keuken, woonkamer, eetplaats en een badkamer. Het terras kijkt uit op een prachtig groen landschap en de omliggende bergen. Je kan 's avonds genieten van heerlijke barbecue terwijl je geniet van het prachtige uitzicht. Er is gratis privéparking beschikbaar aan de woning. Meer info en boeken.

  1. Casa de Praia in Almagreira

Casa de Praia is een charmante vakantievilla gelegen in Almagreira. Het verblijf ligt vlakbij Praia Fromosa, waardoor je ook makkelijk een dagje kan genieten op het strand. De villa zelf biedt alles wat je nodig hebt: gratis parkeergelegenheid, een buitenzwembad, 4 slaapkamers, een uitgeruste keuken en een wasmachine. De villa is geschikt voor 6 personen. Meer info en boeken.

  1. Villa - Cantinho do Paraíso in Santo Espírito

Een echte unieke accommodatie is Villa - Cantinho do Paraíso in Santo Espírito. De woning heeft een prachtig uitzicht over het nabijgelegen landschap waar je van kan genieten terwijl je rustig ontspant op het terras. De woning is geschikt voor 1 tot 4 personen en biedt een volledig uitgeruste keuken, terras, tuin, 2 slaapkamers, gratis parkeergelegenheid en een hot tub. Meer info en boeken.

  1. Casa da Ponta Negra

Casa da Ponta Negra is een prachtige vakantiewoning vlakbij Santa Bárbara op Santa Maria in de Azoren. De vakantiewoning heeft airconditioning, 2 slaapkamers, een woonkamer, uitgeruste keuken, 2 badkamers en een jacuzzi. Het huis heeft een moderne en gezellige inrichting en er is gratis parkeergelegenheid. Je kan genieten van het uitzicht op het terras van de woning. Het huis is geschikt voor een groep tot 5 personen. Meer info en boeken.

Azoren

Gratis reisgids Azoren downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?