Waar overnachten in Liverpool? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Liverpool? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

11 september 2024 in Liverpool0 reacties

Waar overnachten in Liverpool? Onze favoriete accommodaties

Tijdens je reis door Noordwest-Engeland zal je ook reizen door Liverpool. Je hebt natuurlijk ook een verblijf nodig tijdens je reis, daarom hebben wij alvast een mooi overzicht gemaakt van de 10 leukste hotels en appartementen in Liverpool.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hanover Hotel & McCartney's Bar

Gelegen in het centrum van Liverpool vind je het Hanover Hotel & McCartney's bar. Dit hotel ligt in het nightclub district van Liverpool waardoor het de perfecte locatie is als je graag wil genieten van het nachtleven tijdens je vakantie. Het station van Liverpool ligt ook dicht in de buurt voor eventuele daguitstappen.

Het hotel heeft verschillende rookvrije kamers beschikbaar van één tot drie personen. Alle kamers zijn voorzien van een ensuite badkamer, WiFi en alle benodigdheden zoals handdoeken en beddengoed. Er is ontbijt beschikbaar in het hotel en de bar beschikt over verschillende soorten bieren en wijnen waardoor je na een lange dag hier perfect tot rust kan komen. Elke vrijdag en zaterdag is er karaoke in de bar. Meer info en boeken.

  1. Tune Hotel Liverpool

Het Tune Hotel Liverpool is een tweesterrenhotel in het centrum van Liverpool. Zowel het treinstation als verschillende shops en bezienswaardigheden liggen op wandelafstand van het hotel waardoor het een ideale locatie heeft.

Het hotel heeft rookvrije kamers, met keuze voor met of zonder raam en een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Alle kamers hebben airconditioning, ensuite badkamer en gratis WiFi. Er is een 24-uursreceptie en een parking beschikbaar aan de accommodatie. Voor een extra toeslag is er ook een bagageopslag in het hotel. Meer info en boeken.

  1. The Z Hotel Liverpool

The Z Hotel Liverpool is een 3-sterrenverblijf dichtbij het centrum van Liverpool. Dichtbij het verblijf is een openbare parking waar je van korting geniet dankzij je boeking in het hotel.

Het hotel heeft verschillende kamers, allen met ruimte onder het bed om je koffer te bewaren. Aan de muren hangen verschillende kledinghangers en alle kamers hebben een flatscreen TV, ensuite badkamer en 24-uursreceptie. Op gebied van kamers heb je ook nog keuze:

  • Tweepersoonskamer zonder raam
  • Tweepersoonskamer met raam
  • Tweepersoonskamer geschikt voor gasten met lichamelijke beperkingen
  • Tweepersoonskamer met Queensize bed
  • Superior tweepersoonskamer met Queensize bed

De ligging en faciliteiten zorgen ervoor dat dit hotel een prachtige keuze is voor je verblijf in Liverpool. Meer info en boeken.

  1. Host & Stay - The Skandi Hideaway

In het centrum van Liverpool vind je het Host & Stay - The Skandi Hideaway verblijf. Dit is een volledig appartement met twee slaapkamers, een woonkamer met een open keuken met koelkast en een vaatwasser en een badkamer met wasmachine. Er is een balkon waar je 's ochtends kan genieten van een lekker kopje koffie.

Het appartement is modern ingericht en is volledig rookvrij. Er zijn twee tweepersoonskamers waardoor dit appartement geschikt is voor 4 personen. Op wandelafstand vind je verschillende bezienswaardigheden en musea. Meer info en boeken.

  1. Holiday Inn Express Liverpool-Albert Dock, an IHG Hotel

De Holiday Inn Express Liverpool-Albert Dock is een 3-sterrenhotel op 5 minuten wandelen van het centrum van Liverpool. Het hotel ligt vlakbij The Beatles Story Museum en 5 minuten van Tate Liverpool. Op zo'n 10 minuten wandelen is er een shoppingcentrum.

Het hotel heeft kamers met tweepersoonsbedden, twee eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden met een extra slaapbank. Alle kamers hebben een flatscreen TV, eigen badkamer en alle kamers zijn rookvrij. Er is een bar aanwezig in het hotel waar je kan genieten van een lekker drankje en een snack. Meer info en boeken.

  1. Hard Days Night Hotel

In het centrum van Liverpool vind je het Hard Days Night Hotel. Een hotel geïnspireerd door The Beatles, waardoor je ook veel kunstwerken met de band in verwerkt terugvindt in het hotel. Het hotel heeft verschillende kamers van classic kamers tot deluxe kamers. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een Hypnos-bed en hebben een ensuite badkamer.

Het hotel heeft nog verschillende faciliteiten waar je kan genieten:

  • Het hotel heeft een loungebar waar je lichte maaltijden en snacks kan verkrijgen.
  • In de bar kan je genieten van een cocktail na een lange dag bezienswaardigheden bezoeken.
  • In Blakes Restaurant vind je verschillende Britse seizoensgebonden gerechten.

In de lounge kan je in het weekend genieten van livemuziek. Meer info en boeken.

  1. Novotel Liverpool Centre

Het Novotel Liverpool Centre hotel is een 4-sterrenhotel dat gelegen is vlak naast een winkelcentrum. Op enkele minuten wandelen vind je ook nog verschillende bezienswaardigheden zoals de historische wijk, Tate Liverpool en The Beatles Story Museum. Je kan ook vlakbij genieten van verschillende shops, restaurants en bars.

De rookvrije kamers zijn stijlvol ingericht en hebben een eigen badkamer, laptopkluis en minibar. Het hotel zelf beschikt over een zwembad, sportzaal, restaurant, bar en ontbijtdienst. Vlakbij het hotel is een openbare parking waar je korting geniet bij het boeken van dit hotel. Meer info en boeken.

  1. Hope Street Hotel

Hope Street Hotel is een 4-sterrenhotel in het centrum van Liverpool en biedt ruime kamers met een moderne en stijlvolle inrichting. Het hotel biedt zowel luxe kamers, suites en studio's aan, telkens voor twee personen. Elke kamer beschikt over airconditioning, flatscreen TV, eigen badkamer met luxe douches en badkamerproducten.

Het hotel beschikt over verschillende leuke faciliteiten:

  • Een wellnesscentrum met zwembad, Vitality pool, sauna's en een stoomkamer.
  • Een sportzaal
  • 2 restaurants: The London Carriage Works, hier kan je Britse maaltijden verkrijgen. En 1931 waar je pizza, pasta en sharing plates kan krijgen.
  • Een bar: met verschillende bieren, wijnen en champagnes. Je kan er ook sandwiches en snacks krijgen.

Vlakbij het hotel vind je verschillende shops, restaurants, bars en bezienswaardigheden. Meer info en boeken.

  1. Radisson RED Hotel, Liverpool

Het Radisson RED Hotel in Liverpool is een prachtig 4-sterrenhotel in het centrum van de stad. Op wandelafstand vind je verschillende bezienswaardigheden en het hotel zelf biedt ook nog enkele leuke faciliteiten.

Hier vind je alle luxe dat je zoekt in een 4-sterrenaccommodatie:

  • Rookvrije kamers voor 1 of 2 personen
  • Variatie in kamertype: Standaardkamers, Premium kamers en Suites.
  • Een fitnesscentrum
  • Een businesscentrum
  • Een restaurant dat verschillende Britse gerechten serveert. Hier zijn ook vegetarische, veganistische en glutenvrije opties beschikbaar.
  • Een 24-uursreceptie
  • Huisdieren zijn toegestaan

Alle kamers zijn voorzien van een ensuite badkamer, koffiezetapparaat, gratis toiletartikelen en een bureau. Er is ook ontbijt beschikbaar in het hotel, dit in de vorm van een buffet. Meer info en boeken.

  1. The Municipal Hotel Liverpool - MGallery

Als je voor echte luxe wil gaan, dan is het 5-sterrenhotel The Municipal Hotel Liverpool - MGallery een uitstekende keuze. Deze accommodatie ligt in het centrum van Liverpool en ligt op wandelafstand van verschillende bezienswaardigheden. Het hotel biedt vele voordelen en luxe, waardoor je hier echt tot rust kan komen na een dagje sightseeing.

Alle kamers hebben airconditioning, een bureau, een koelkast, een kluisje en een mooie badkamer. Het hotel heeft een gedeelde lounge, restaurant en bar. Ook huisdieren worden hier toegelaten mits toeslag. Verder kan je hier genieten van faciliteiten zoals een binnenzwembad, sportzaal, wellnesscentrum en 2 restaurants. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan Noordwest-Engeland met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Noordwest-Engeland? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Koop onze reisgids Noordwest-Engeland en laat je verbazen met onze uitgestippelde rondreis langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden in deze regio in Noordwest-Engeland (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Noordwest Engeland hier.

Noordwest-Engeland

Gratis reisgids Liverpool downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?