Waar overnachten in Leeds? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Leeds? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

2 september 2024 in Noordwest-Engeland0 reacties

Waar overnachten in Leeds? Onze favoriete accommodaties

Tijdens je reis door Noordwest-Engeland zal je ook reizen door Leeds. Je hebt natuurlijk ook een verblijf nodig tijdens je reis, daarom hebben wij alvast een mooi overzicht gemaakt van de 10 leukste hotels en alternatieven in Leeds.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Russell Scott Backpackers Hostel

In het centrum van Leeds vind je het Russell Scott Backpackers Hostel. Deze 3-sterrenhostel biedt zowel kamers als aparte bedden in slaapzalen aan. Alle kamers hebben een gedeelde badkamer en er is ook ontbijt beschikbaar in deze hostel. Het terrein heeft een privéparking, gedeelde keuken en gedeelde lounge. Alle kamers en slaapzalen zijn rookvrij.

De kamers zijn geschikt voor 3 tot 5 personen met keuze uit een superior driepersonenkamer, superior vierpersonenkamer en een superior familiekamer. Meer info en boeken.

  1. The Broderick at Claremont Apartments

The Broderick at Claremont Apartments in Leeds is een 3-sterrenaccommodatie dichtbij verschillende bezienswaardigheden. Dit verblijf bevat verschillende appartementen, waaronder ook The Scott at Claremont Serviced Apartments.

Deze appartementen hebben verschillende faciliteiten:

  • Slaapkamer
  • Zitkamer
  • Uitgeruste keuken met koelkast en vaatwasser
  • Wasmachine
  • Oven en magnetron
  • Gratis parkeergelegenheid

Dit verblijf heeft ook een prachtige tuin waar je na een hele dag bezienswaardigheden bezoeken tot rust kan komen. Meer info en boeken.

  1. Roomzzz Leeds City West

Roomzzz Aparthotel is een hotel met appartementen in plaats van kamers. Je hebt hier keuze uit verschillende soorten appartementen zoals een standaard studio voor 2 personen, een superior tweepersoonskamer en een familiestudio.

Alle kamers hebben een studio-indeling. Deze ruimte bevat één of twee bedden, een uitgeruste keuken met ijskast, diepvriezer, microgolf en wasmachine, bureau en zithoek. Rondom het Aparthotel zijn er verschillende bars en restaurants waar je kan genieten van een lekker drankje of hapje. Parkeren kan in de buurt en er is een 24-uursreceptie in het hotel. Meer info en boeken.

  1. Clayton Hotel, Leeds

Vlakbij het centrum in Leeds vind je het Clayton Hotel. Het hotel ligt op wandelafstand van verschillende bezienswaardigheden en bevat verschillende faciliteiten waardoor deze accommodatie een uitstekende keuze is voor je verblijf in Leeds. Het 4-sterrenhotel beschikt over mooie, stijlvolle kamers met geluidsisolatie.

Verder zijn er nog enkele faciliteiten en voordelen zoals:

  • Een restaurant
  • Een fitnessruimte
  • Een parking
  • Hypoallergene kussens
  • Mogelijkheid tot ontbijt

Over het algemeen is dit een leuk verblijf met voldoende faciliteiten, perfect om tot rust te komen tijdens je vakantie. Meer info en boeken.

  1. Novotel Leeds Centre

Novotel Leeds Centre is een 4-sterrenhotel in Leeds. Dit hotel ligt in het centrum van Leeds en heeft een tal van voordelen voor je verblijf. Zo zijn er verschillende soorten kamers beschikbaar, van standaard tot executive. Alle kamers zijn stijlvol ingericht en zijn zeer ruim. Elke kamer heeft een luxueuze badkamer en een zithoek. Het hotel zelf beschikt over een restaurant, bar, sportzaal, privéparking en er is ook ontbijt beschikbaar in het hotel.

Aangezien het hotel in het centrum ligt, kan je alsook gemakkelijk genieten van het uitgaansleven. Meer info en boeken.

  1. Velvet Apartments

Velvet Apartments, een prachtige 4-sterrenaccommodatie met verschillende appartementen. Elk unit heeft een volledig uitgeruste keuken, eethoek, living, badkamer en toiletartikelen. Er is parking beschikbaar in de buurt. De units zijn van verschillende grootte, zo kan je een appartement van 2, 3, 4, 6 of 8 personen huren. Het appartement voor 8 personen beschikt ook over een jacuzzi.

Deze accommodatie ligt in het centrum van Leeds en is dus dichtbij vele bezienswaardigheden, alsook dichtbij verschillende restaurants en bars. Meer info en boeken.

  1. Oulton Hall Hotel, Spa & Golf Resort

Het Oulton Hall Hotel, Spa & Golf Resort is een prachtig uniek verblijf. In het hart van Leeds vindt je dit hotel in een 18e-eeuws gebouw. Het hotel biedt vele voordelen en leuke extra's om na een lange dag tot rust te komen.

De aangeboden faciliteiten van het hotel

  • Wellnesscentrum
  • Golfbaan met 27 holes
  • Gratis parking
  • Bar
  • 2 restaurants
  • Binnenzwembad
  • Sportzaal

De kamers zijn ruim en stijlvol en hebben allemaal airconditioning. Je hebt keuze uit standaardkamers, klassieke kamers, superior kamers, deluxe kamers en suites. Meer info en boeken.

  1. Leeds Marriott Hotel

Het Leeds Marriott Hotel ligt in het centrum van Leeds en biedt uiterste luxe. Deze 4-sterrenaccommodatie zorgt ervoor dat je volledig tot rust kan komen in een van de mooie, stijlvolle kamers. Hier heb je keuze uit deluxe kamers, executive kamers en suites. Alle kamers hebben airconditioning en een ensuite badkamer. Het hotel zelf biedt ook verschillende faciliteiten waar je gebruik van kan maken.

  • Een restaurant waar je een lekker hapje kan eten.
  • Een bar waar je kan genieten van een drankje na een lange dag.
  • Een sportzaal, perfect om even te bewegen.
  • Ontbijtbuffet, om je dag goed te starten.

Aangezien het hotel in het centrum ligt, liggen vele bezienswaardigheden in de buurt, alsook het shoppingcenter. Meer info en boeken.

  1. Mansio Suites The Headrow

Mansio Suites The Headrow in het centrum van Leeds is een 5-sterrenverblijf. Deze accommodatie biedt veel luxe, alsook alle nodige faciliteiten. Er zijn zowel studio's en appartementen beschikbaar. Elke unit heeft een keuken, badkamer met vaatwasser en ijskast en een zithoek. Alle units zijn rookvrij en sommige hebben ook een wasmachine.

Deze accommodatie ligt in het centrum van Leeds, dichtbij alle bezienswaardigheden en de lokale bars en restaurants. Meer info en boeken.

  1. Dakota Leeds

Het Dakota Leeds Hotel is een 5-sterrenhotel met alle nodige luxe in het centrum van Leeds. Elke kamer heeft airconditioning, een flatscreen-TV en ensuite badkamers. Sommige kamers hebben ook een zithoek. Er is een bar en restaurant in het hotel aanwezig, daar kan je terecht voor een lekker hapje en een lekker drankje na een lange dag bezienswaardigheden bezoeken.

Ontbijt is beschikbaar in het hotel en er is ook een 24-uursreceptie. Je hebt keuze tussen classic kamers, superior kamers en suites. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan Noordwest-Engeland met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Noordwest-Engeland? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Koop onze reisgids Noordwest-Engeland en laat je verbazen met onze uitgestippelde rondreis langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden in deze regio in Noordwest-Engeland (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Noordwest Engeland hier.

Noordwest-Engeland

Gratis reisgids Noordwest Engeland downloaden


Geschreven door

Nikki De Wit

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?