Waar overnachten in Manchester? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Manchester? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

2 september 2024 in Noordwest-Engeland0 reacties

Waar overnachten in Manchester? Onze favoriete accommodaties

Wanneer je reist door Noordwest-Engeland heb je natuurlijk ook een verblijf nodig. Dus ook wanneer je een tussenstop maakt in Manchester. Daarom sommen wij graag onze 10 favoriete verblijven voor u op.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Ibis Budget Manchester Centre Pollard Street

Het Ibis Budget Hotel ligt vlakbij het centrum van Manchester. Het is een 2-sterrenhotel en biedt klassieke en standaardkamers van 1 tot 3 personen. Alle kamers hebben airconditioning en zijn geluidsdicht in 'cocon'-stijl. De kamers hebben een eigen badkamer, flatscreen-TV en een comfortabel bed.

Het hotel biedt een ontbijt aan in de vorm van een buffet waar er voldoende variatie is om de dag sterk te beginnen. Het hotel en de kamers zijn rookvrij en er is een 24-uursreceptie voor al uw vragen. Meer info en boeken.

  1. Campanile Manchester

Het Campanile Manchester-Salford Hotel is een 2-sterrenhotel net buiten het centrum van Manchester. Het is zo'n 15 minuten wandelen naar het centrum, waar je ook voldoende restaurants, bars en winkels vindt. Het hotel zelf biedt ook een restaurant waar je ook een ontbijtbuffet kan verkrijgen om de ochtend sterk te starten.

Alle kamers hebben een eigen badkamer en bureau. Op de televisie kan je films bestellen. De kamers zijn rookvrij en er is keuze tussen standaardkamers, superiorkamers en je kan kiezen voor een kamer voor 1, 2 of 3 personen. Er is parking beschikbaar aan de accommodatie. Meer info en boeken.

  1. Holiday Inn Manchester West, an IHG Hotel

The Holiday Inn Manchester West ligt zo'n 5 minuten rijden van het centrum van Manchester. Het hotel ligt vlakbij het stadion Old Trafford en voor een toeslag kan je bij het hotel een pendelbus nemen naar het stadion. Voor de rest liggen er nog enkele bezienswaardigheden in de buurt.

Alle kamers zijn rookvrij en bieden een badkamer, TV, kluis en airconditioning. Er zijn standaardkamers beschikbaar voor 2 of 3 personen. In het restaurant vind je een seizoensgebonden menu en in de loungebar vind je warme dranken, bieren, wijnen en ook sterke dranken. er is een gratis parking aan de accommodatie en een 24-uursreceptie. Meer info en boeken.

  1. Yotel Manchester Deansgate

In het centrum van Manchester vind je het Yotel Manchester Deansgate. Het hotel is gunstig gelegen nabij verschillende bezienswaardigheden. Het hotel zelf biedt een restaurant en bar waar je na het bezoeken van de bezienswaardigheden een lekker hapje kan eten of kan genieten van een lekker drankje.

Dit 4-sterrenhotel heeft een 24-uursreceptie en er is ook een bagageopslagruimte voorzien. De kamers bieden een flatscreen-TV en een kluisje, sommige kamers hebben een uitzicht over de stad. Er zijn standaardkamers, klassekamers en premiumkamers beschikbaar in het hotel. De premium kamers zijn alsook geschikt voor 3 personen.

Je kan er ook voor kiezen om 's ochtends te ontbijten in het hotel, dit in de vorm van een buffet. Meer info en boeken.

  1. Roomzzz Manchester Victoria

Het Roomzzz Manchester Victoria ligt dichtbij het centrum van Manchester en vlak naast een shoppingcentrum. Het is een 4-sterrenaccommodatie dat appartementen aanbiedt met airconditioning en alle comfort dat je verwacht van een 4-sterrenverblijf: een comfortabel bed, zithoek, keuken met vaatwasser, microgolf en koelkast.

Verder heeft het verblijf nog enkele faciliteiten:

  • Rookvrije kamers
  • Sportzaal
  • Parking
  • 24-uursreceptie
  • Wasserij
  • Gunstige locatie nabij verschillende restaurants en bars

Al deze faciliteiten zorgen ervoor dat deze accommodatie een mooie keuze is voor je verblijf. Meer info en boeken.

  1. Staycity Aparthotels Manchester Piccadilly

Het Staycity Aparthotels Manchester Piccadilly ligt in het centrum van de stad en bevat stijlvolle en ruime appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken, comfortabele zithoek en eethoek en een ruime badkamer met douche. Het verblijf heeft ook een 24-uursreceptie, 24-uurscafé en een fitnessruimte.

De accommodatie heeft ook een privéparking en verder zijn er verschillende appartementen die geschikt zijn voor groepen tot 8 personen. Meer info en boeken.

  1. High Street Town House

Op wandelafstand van het centrum van Manchester vind je het High Street Town House verblijf. Deze accommodatie bevat verschillende appartementen, geschikt van 2 tot 4 personen. Alle appartementen zijn rookvrij en bieden alle nodige faciliteiten, zoals een keuken, slaapkamer(s) en badkamer met inloopdouche.

De accommodatie heeft ook een 24-uursreceptie en een wasserij. In de buurt zijn er fietsen te huren, waardoor je ook kan geniet van een rustig fietstochtje door de stad. Aangezien je vlakbij het centrum bent, zijn er ook voldoende bars en restaurants beschikbaar nabij. Meer info en boeken.

  1. The Lowry Hotel

Als he op zoekt bent naar echte luxe, dan is The Lowry Hotel de perfecte keuze. Het hotel heeft aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat de gasten kunnen genieten van het verblijf.

De kamers hebben inloopkasten, een iPod docking en de badkamers hebben een powerdouche. Alle kamers zijn rookvrije kamers en er is ook roomservice beschikbaar.

Alle andere faciliteiten van het hotel zijn:

  • Wellnesscentrum
  • Sportzaal
  • Privéparking
  • River Restaurant: Een grill-style menu met verschillende soorten vlees, vis en gevogelte.
  • Lowry Lounge: een bar om te genieten van een lekker drankje en een hapje

Deze 5-sterrenlocatie is dus een echte aanrader tijdens je verblijf. Meer info en boeken.

  1. Hotel Gotham

Pal in het centrum van Manchester vind je het Hotel Graham. Een prachtig 5-sterrenhotel in de buurt van Manchester Arndale Shopping Centre. Dit hotel biedt prachtige, rookvrije kamers en suites voorzien van alle luxe om de gasten de beste ervaring te kunnen bieden. Alle kamers hebben airconditioning, ensuite badkamer, minibar en flatscreen-TV.

Het hotel heeft een restaurant, bar, dakterras, privéparking, roomservice en een 24-uursreceptie. Huisdieren zijn welkom in het hotel. Meer info en boeken.

  1. CitySuites Aparthotel

Wil je liever wat meer privacy, maar wil je de luxe niet opgeven? Dan is CitySuites Aparthotel een ideale keuze! Dit is een 5-sterrenaccommodatie en biedt appartementen aan in plaats van hotelkamers. Hierdoor geniet je van extra privacy en toch ook nog de extra luxe.

Leuke faciliteiten en voordelen van CitySuites Aparthotel

  • Binnenzwembad
  • Fitnessruimte
  • Jacuzzi
  • Studio appartement met een keuken met vaatwasser, badkamer met inloopdouche, bed met beddengoed van Egyptisch katoen en een smart-tv.
  • Appartementen met een keuken met vaatwasser, badkamer met inloopdouche, slaapkamer met beddengoed van Egyptisch katoen en een smart-tv.
  • Appartementen met 2 slaapkamers met beddengoed van Egyptisch katoen, een keuken met vaatwasser, badkamer met inloopdouche en een smart-tv. Hier kunnen tot 4 mensen verblijven.
  • Premium appartementen met een keuken met vaatwasser, badkamer met inloopdouche, slaapkamer met beddengoed van Egyptisch katoen en een smart-tv. Deze hebben ook een panoramisch uitzicht over de stad.
  • Familieappartementen met een keuken met vaatwasser, badkamer met inloopdouche, slaapkamer met beddengoed van Egyptisch katoen en een smart-tv. Deze hebben een slaapbank in de woonkamer. Hier kunnen tot 4 mensen verblijven.

Het hotel heeft ook nog een restaurant waar ook nog ontbijt beschikbaar is. Een prachtige accommodatie in het centrum van Manchester. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan Noordwest-Engeland met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Noordwest-Engeland? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Koop onze reisgids Noordwest-Engeland en laat je verbazen met onze uitgestippelde rondreis langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden in deze regio in Noordwest-Engeland (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Noordwest Engeland hier.

Noordwest-Engeland

Gratis reisgids Noordwest-Engeland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?