Waar overnachten in Noordwest-Engeland? 13 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Noordwest-Engeland? 13 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe (update 2024)

29 augustus 2024 in Noordwest-Engeland0 reacties

Waar overnachten in Noordwest-Engeland? Onze favoriete verblijven

Tijdens je bezoek aan het Lake District en Noordwest-Engeland heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Noordwest-Engeland!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hope Street - Liverpool

Het 4-sterrenhotel Hope Street ligt in het centrum van Liverpool en beschikt over stijlvolle kamers met luxe meubilair en uitzicht over de stad. Verder biedt het hotel een heerlijk ontbijtje, twee restaurants en een wellnescentrum waar je jezelf even lekker kan verwennen. Meer info en boeken.

  1. Duke Street Townhouse - Liverpool

Liever overnachten in een appartement te midden van het stadscentrum Liverpool? Dan is Duke Street Townhouse misschien wel iets voor jou. Deze accommodatie biedt ruime appartementen voorzien van een kleurrijk interieur. Bovendien liggen de appartementen ook op wandelafstand van het station, ideaal voor een daguitstap te maken met de trein! Meer info en boeken.

  1. Badger Bar - Ambleside

Badger Bar ligt tegenover Rydal Water en op 20 minuten met de bus van het schilderachtige stadje Windermere. Deze stijlvolle accommodatie biedt ruime kamers, een restaurant en bar waar je meer dan 40 whisky's kan proeven, iedere ochtend een traditioneel, volledig Engels ontbijt en een schitterend uitzicht op de bergen en het meer. Meer info en boeken.

  1. Garrison Hotel - Sheffield

Een oud militair wachthuis in Sheffield werd omgetoverd tot het charmante Garrison Hotel. Het historisch hotel ligt op een prachtige Victoriaanse binnenplaats en biedt ruime slaapkamers met een eigen badkamer. Bij de restauratie heeft men zoveel mogelijk originele kenmerken behouden, zo zie je nog steeds de torentjes en wallen op het terrein. Meer info en boeken.

  1. Best Western Plus The Quays Hotel - Sheffield

Een van de mooiste plekken om te verblijven tijdens je bezoek aan Sheffield is misschien wel aan de Victoria Quays. Het The Quays Hotel Sheffield is een modern viersterrenhotel met uitzicht op de kanaalbekken. Naast ruime, modern ingerichte kamers beschikt het hotel ook over een zwembad, een stijlvol restaurant, een fitnessruimte, een terras met uitzicht op de rivier en de stad én een sauna waar je even tot rust kan komen na je stadswandeling. Meer info en boeken.

  1. Blayds Yard - Leeds

Blayds Yard is een prachtig herenhuis omgetoverd tot een charmante accommodatie met twee slaapkamers in het hart van Leeds (accommodatie voor 4 personen). In de buurt van dit vakantiehuis zijn er talloze restaurants, winkels en bars. Meer info en boeken.

  1. Québecs Hotel - Leeds

Het Québecs Hotel zit gevestigd in een groots Victoriaans gebouw op wandelafstand van het stadsplein en het treinstation Leeds. Het boetiekhotel heeft een klassieke, eigentijdse inrichting en biedt gratis toegang tot de spa. Meer info en boeken.

  1. The Leathes Head Hotel - Keswick

The Leathes Head Hotel bevindt zich in Keswick, in het hart van de Borrowdale-vallei. Dit verblijf biedt luxe slaapkamers, met uitzicht op het omliggende platteland en de hoteltuinen. Iedere ochtend wordt er een traditioneel Engels ontbijt en er is gratis parkeerplaats voorzien bij het hotel. Je bereikt Keswick al na 10 minuten rijden. Meer info en boeken.

  1. Heidi's Grasmere Lodge - Grasmere

Verblijf tijdens je bezoek aan Grasmere bij Heidi's Grasmere Lodge, een charmante bed and breakfast met ruime, stijlvolle kamers, een heerlijk ontbijt, gratis parking én een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Sommige kamers beschikken ook over een eigen balkonnetje. Meer info en boeken.

  1. The Devonian - Douglas

Op wandelafstand van het strand bij Douglas, kan je overnachten bij The Devonian. Deze charmante B&B biedt ruime kamers voorzien van alle luxe en comfort dat je kan wensen, een schitterend uitzicht over de Glen Falcon en aangelegde tuinen e iedere dag een traditioneel Engels ontbijtje. Proef hier zeker ook de pannenkoeken met verse bessen! Meer info en boeken.

  1. Old Hall Hotel - Buxton

Het Old Hall Hotel bevindt zich in het centrum van het pittoreske Buxton, in het hart van het prachtige Peak District. Het hotel beschikt over kamers met een elegante inrichting met een eigen badkamer. Na een diner in het restaurant van het hotel kan je nagenieten in de gezellige wijnbar. 's Ochtends word er een volledig Engels, bekroond ontbijt. Dit historische gebouw dateert uit 1576, toen Mary Queen of Scots in het hotel verbleef om de "geneeskrachtige effecten" van het beroemde spawater van Buxton zelf eens te proeven. Meer info en boeken.

  1. The Mitre - Manchester

The Mitre Hotel, aan de voet van de kathedraal, dateert uit 1815 en is een van de oudste hotels in het centrum van Manchester. Het driesterrenhotel beschikt over een modern interieur, een prachtig uitzicht op de kathedraal, een eigen restaurant en een goed ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Didsbury House - Didsbury

Didsbury House is gevestigd in een prachtig gerenoveerd Georgisch herenhuis, te midden van de rustige straten van Didsbury. Dit boetiekhotel combineert tijdloze elegantie met eigentijdse charme. Er is gratis parking en iedere ochtend een heerlijk ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan Noordwest-Engeland met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Noordwest-Engeland? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Koop onze reisgids Noordwest-Engeland en laat je verbazen met onze uitgestippelde rondreis langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden in deze regio in Noordwest-Engeland (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Noordwest Engeland hier.

Noordwest-Engeland

Gratis reisgids Noordwest Engeland downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?