Waar overnachten in Sheffield? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Sheffield? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

2 september 2024 in Noordwest-Engeland0 reacties

Waar overnachten in Sheffield? Onze favoriete accommodaties

Wanneer je reist door Noordwest-Engeland heb je natuurlijk ook een verblijf nodig. Dus ook wanneer je een tussenstop maakt in Sheffield. Daarom sommen wij graag onze 10 favoriete verblijven voor u op.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Russell Scott Backpackers - Sheffield

Dichtbij het centrum van Sheffield vind je het Russell Scott Backpackers Hostel. Deze hostel biedt zowel kamers als aparte bedden in slaapzalen aan. Alle kamers hebben een gedeelde badkamer en er is ook ontbijt beschikbaar in deze hostel. Het terrein heeft een privéparking, gedeelde keuken en gedeelde lounge. Alle kamers en slaapzalen zijn rookvrij.

De kamers zijn geschikt voor 1 tot 4 personen en de slaapzalen zijn ofwel voor vrouwen of voor mannen. Meer info en boeken.

  1. Ibis Budget Sheffield Centre St Marys Gate

Net buiten het centrum van Sheffield vind je het Ibis Budget Sheffield Centre St Marys Gate. Dit hotel biedt mooie, simpele kamers aan aan een lage prijs. Alle kamers hebben airconditioning, een bed, badkamer en zijn rookvrij.

Het hotel zelf biedt een restaurant, bar, parking en er zijn kamers beschikbaar voor mensen met een fysieke beperking. Je kan ontbijt verkrijgen in het hotel en er is ook een 24-uursreceptie. Meer info en boeken.

  1. The Nest

The Nest is een leuk verblijf in het centrum van Sheffield. Dit verblijf biedt studio's en appartementen aan, met de mogelijkheid van 2 tot 5 personen. Alle units hebben een bed, kitchenette met koelkast en magnetron, badkamer met douche en een zithoek. Voor een extra bedrag kan je ook beddengoed en handdoeken verkrijgen.

Er is een privéparking aan het verblijf. Aangezien het in het centrum is, zijn er verschillende bars en restaurants in de buurt. Meer info en boeken.

  1. Three Cranes Serviced Apartments

Three Crane Serviced Apartments is een 4-sterrenaccommodatie in het hart van Sheffield. Er zijn verschillende soorten appartementen beschikbaar, vanaf een standaard studio tot een prachtige duplex. Elke unit heeft een bureau, flatscreen-TV, badkamer en keuken. Alle units zijn rookvrij en zijn geschikt voor 2 personen.

Het verblijf ligt in het centrum, dicht bij alle winkels, restaurants, bars en bezienswaardigheden. Meer info en boeken.

  1. Novotel Sheffield Centre

Het Novotel Sheffield Centre ligt in het centrum van Sheffield, zoals de naam al doet voorspellen. Dit 4-sterrenverblijf biedt verschillende voordelen waardoor dit hotel een mooie keuze is voor je verblijf.

Hieronder bespreken we graag even de voordelen en faciliteiten van het hotel

  • Het Elements Restaurant: biedt een internationaal menu aan
  • Een bar: exclusieve wijnen, verse snacks en koffie
  • Binnenzwembad
  • Sportzaal
  • Parking aanwezig
  • Huisdieren zijn welkom

Er zijn verschillende soorten kamers beschikbaar van standaard kamers voor 1 of 2 personen, executive kamers voor 1, 2 of 3 personen tot suites voor 1 of 2 personen. Alle kamers hebben een groot bed, bureau, flatscreen-TV en een mooi badkamer. Meer info en boeken.

  1. Spacesavers

Spacesavers in Sheffield is een 4-sterrenappartementencomplex in het centrum van de stad. De appartementen hebben alle faciliteiten dat je nodig hebt in een appartement: een keuken, een badkamer, een zithoek en een slaapkamer. Er is ook een parking beschikbaar. De appartementen zijn rookvrij en zijn geschikt voor gasten vanaf 2 tot 6 personen.

Alle appartementen zijn stijlvol ingericht en bieden genoeg comfort aan waardoor deze accommodatie een perfecte keuze is voor je verblijf in Sheffield. Meer info en boeken.

  1. Leonardo Hotel Sheffield

Het Leonardo Hotel in Sheffield is een 4-sterrenhotel op wandelafstand van verschillende bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een restaurant, bar, parking en een 24-uursreceptie. Verder zijn er ook enkele services beschikbaar, zoals wasserij en stomerij. Alle kamers hebben een flatscreen-TV, kluis, kleine koelkasten een stijlvolle inrichting.

Er is ook ontbijt beschikbaar in het hotel, waardoor je de dag onmiddellijk goed kan beginnen. Meer info en boeken.

  1. Crowne Plaza - Sheffield, an IHG Hotel

Het Crowne Plaza Hotel in Sheffield is een prachtig 4-sterrenhotel op de rand van de stad. Dit prachtige hotel biedt enkele mooie voordelen en faciliteiten zoals:

  • Parking on site
  • Een restaurant
  • Een bar
  • The Esperanto Health Suite: 24 uur geopend en bevat een sportzaal, dansstudio en sauna.
  • Rookvrije kamers

Er zijn premium kamers en suites beschikbaar in het hotel. Sommige kamers bevatten een bad, andere een douche. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen-TV. De kamers zijn beschikbaar voor 2, 3 of 4 personen. Meer info en boeken.

  1. Mercure Sheffield St. Paul's Hotel & Spa

Een prachtig 4-sterrenhotel in Sheffield, Mercure Sheffield St. Paul's Hotel & Spa. Met elegante en stijlvolle kamers is dit hotel een mooie keuze tijdens je reis. Het hotel heeft een wellness met sauna en stoombad. Er is ook een binnenzwembad en een sportzaal aanwezig. Het restaurant biedt typisch Britse gerechten en aan de bar kan je een lekkere cocktail drinken. De 24-uursreceptie beantwoordt alle mogelijke vragen die je kan hebben tijdens je verblijf.

De kamers zijn geschikt voor één of twee personen en bieden alle comfort en luxe aan dat je verwacht van een 4-sterrenhotel. Alle kamers hebben airconditioning, een badkamer en een zithoek. Meer info en boeken.

  1. Mercure Sheffield Kenwood Hall & Spa Hotel

Wil je een leuke unieke locatie voor je verblijf in Sheffield? Dan is het Mercure Sheffield Kenwood Hall & Spa Hotel een geweldige keuze! Dit 4-sterrenhotel bevindt zich in een groot gebouw in Victoriaanse stijl. Het hotel beschikt over een privéparking, binnenzwembad, wellness, sportzaal en rookvrije kamers. Je kan na een lange dag bezienswaardigheden bezoeken dus voldoende tot rust komen in deze accommodatie.

De kamers variëren van een klassieke tweepersoonskamer tot een superior suite. Er zijn ook familiekamers beschikbaar waar je tot 4 personen kan inboeken. Huisdieren zijn welkom in deze accommodatie. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan Noordwest-Engeland met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Noordwest-Engeland? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Koop onze reisgids Noordwest-Engeland en laat je verbazen met onze uitgestippelde rondreis langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden in deze regio in Noordwest-Engeland (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Noordwest Engeland hier.

Noordwest-Engeland

Gratis reisgids Noordwest-Engeland downloaden


Geschreven door

Nikki De Wit

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?