Waar overnachten in Vietnam? 19 x bijzondere hotels en resorts

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Vietnam? 19 x bijzondere hotels en resorts

23 juli 2024 in Vietnam0 reacties

Tijdens je vakantie in Vietnam heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en resorts in Vietnam.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Overnachten in Ho Chi Minh City

  • Het Silverland Mây Hotel ligt in het centrum van Ho Chi Minh City. Dit viersterrenhotel heeft een zwembad, fitnesscentrum en wellness. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een kluisje, tv en zithoek. Het hotel heeft een receptie om activiteiten en tours te boeken. In het restaurant kan je internationale keuken verkrijgen zowel als Vietnamese maaltijden. Meer info en boeken.
  • Een kwartiertje wandelen van het centrum vind je het Chez Mimosa Local. Deze accommodatie heeft rookvrije kamers met airconditioning en een zithoek. De receptie is 24 uur open en je kan er gebruik maken van conciërgediensten zoals een wasservice. Er is alsook een shuttleservice naar de luchthaven. Meer info en boeken.
  • Ongeveer 1 kilometer verwijderd van het centrum vind je het Home Away Homestay. Elke kamer heeft airconditioning en een eigen badkamer. Het hotel biedt rookvrije kamers, roomservice en een luchthavenshuttle. Op wandelafstand vind je Ben Thanh Market waar je geweldige Streetfood kan vinden. Meer info en boeken.
  1. Verblijven in Hoi An

  • Het Bel Marina Hoi An Resort is een vijfsterrenhotel op wandelafstand van de oude stad Hoi An. Je hebt keuze tussen kamers en villa's, elk voorzien van airconditioning, een kluis, flatscreen tv en minibar. Het resort heeft een 24-uursreceptie, bagageopslag, wasserette en zelfs autoverhuur. Er is ook een excursiebalie dat hulp kan bieden met excursies en dagtrips. Verder is er ook een restaurant en een wellness. Meer info en boeken.
  • Zo'n 20 minuten wandelen van verschillende bezienswaardigheden ligt het Hoi An Grace River Villa. Deze accommodatie biedt een restaurant, zwembad en een gedeelde lounge. Elke kamer heeft een zithoek, flatscreen TV en eigen badkamer. Je kan ook ontbijt verkrijgen in vorm van een buffet. Meer info en boeken.
  1. Leuke accommodaties in Da Nang

  • Het viersterrenhotel Brilliant Hotel biedt een panoramisch uitzicht over de stad Da Nang en de rivier de Han. Het hotel heeft drie restaurants, een bagageopslag en een 24-uursreceptie. Alle kamers zijn voorzien airconditioning, een flatscreen TV, minibar en ensuite badkamer. Meer info en boeken.
  • De Seahorse Signature Danang Hotel by Haviland is een driesterrenhotel dat in het centrum ligt. Alle kamers hebben airconditioning en WiFi. Je hebt keuze tussen een bed in een slaapzaal, privékamer, studio of loft. Je kan kiezen voor een ontbijt in het restaurant. Verder is er een 24-uursreceptie en een buitenzwembad. Meer info en boeken.
  1. Uitrusten in Hue

  • Dichtbij het centrum van Hue vind je het Melia Vinpearl Hue Hotel. Dit vijfsterrenhotel biedt dagelijkse ontbijtopties, roomservice, rookvrije kamers, een wellnesscentrum, 2 restaurants en een binnenzwembad. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een badkamer en een minibar. Je hebt keuze tussen Deluxe, Premium, Duite, Level Deluxe, Level Premium en Level Suite kamers. Zo'n 40 minuten wandelen van het hotel kom je aan bij de Keizerlijke stad. Meer info en boeken.
  • Iets dichter bij de Keizerlijke Stad vind je het Soleil Boutique Hue Bed & Breakfast. Deze accommodatie biedt ontbijt, rookvrije kamers en fiets- en autoverhuur. Hue is een prachtige stad om zowel te voet als met de fiets te ontdekken. De accommodatie biedt Economy en Deluxe kamers, elk voorzien van airconditioning en een flatscreen TV. Meer info en boeken.
  1. Hotels in Ninh Binh

  • Het Salina Hotel Ninh Binh is een driesterrenhotel in het centrum van Ninh Binh. Het hotel heeft een 24-uursreceptie, gedeelde lounge en rookvrije kamers. Alle kamers hebben airconditioning, een zithoek, een flatscreen TV, een kluisje en een eigen badkamer. De kamers zijn elegant ingericht en zijn geluidsdicht. Er is keuze tussen tweepersoonskamers en driepersoonskamers. Meer info en boeken.
  • Een half uur wandelen van het centrum ligt het Sunny Bungalow Ninh Binh. Deze accommodatie heeft een uitzicht op de stad, buitenzwembad, een fitnesscentrum en een restaurant. Elke unit heeft airconditioning, een balkon, flatscreen TV, zitgedeelte en badkamer. Deze speciale units zorgen voor een unieke ervaring tijdens je reis naar Vietnam. Meer info en boeken.
  1. Slapen in Hanoi

  • Het Peridot Grand Luxurt Boutique Hotel is een vijfsterrenhotel in het centrum van Hanoi. Dit hotel heeft 2 restaurants, 3 bars, een buitenzwembad, fitnesscentrum en wellnesscentrum. Verder is er een 24-ursreceptie, en conciërgedienst. Alle rookvrije kamers bieden airconditioning, een flatscreen TV, een zithoek en een ruime badkamer. Het hotel verhuurt fietsen en auto's, perfect om de stad te verkennen. Na een drukke dag wandelen en fietsen in de stad, kan je tot rust komen in de wellness van het hotel. Meer info en boeken.
  • Het viersterrenhotel Hong Ngoc Cochinchine Boutique Hotel & Spa ligt zo'n half uurtje wandelen van het centrum en heeft rookvrije kamers. Het hotel heeft een wellnesscentrum, restaurant en bar. Alle kamers hebben airconditioning, minibar en een eigen badkamer. Alle kamers zijn geluidsdicht. Voor vragen over de stad, bezienswaardigheden en activiteiten in de regio kan je terecht aan de receptie. Meer info en boeken.
  • Het La Renta Center Hotel & Spa ligt zo'n 15 minuten wandelen van het Hoan Kiem Meer. Het driesterrenhotel heeft een tourreceptie waar je een tour of andere activiteiten kan boeken. De kamers zijn rookvrij en zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen TV. Dichtbij het hotel vind je het Thang Long Waterpoppentheater, een leuke en culturele activiteit. Meer info en boeken.
  1. Sapa Hooglanden Hotels

  • Een kleine 10 minuten van het centrum van Sapa ligt het Bamboo Sapa Hotel. Dit viersterrenhotel heeft mooie, moderne kamers die volledig rookvrij zijn. Het hotel heeft een fitnesscentrum, restaurant, wellnesscentrum en 2 zwembaden. De kamers hebben allemaal airconditioning, een tv, een minibar en een badkamer met bad of douche. Sommige kamers hebben ook een balkon met een mooi uitzicht. Het hotel biedt tours en de grootste bar van Sapa is gelegen in het hotel. Meer info en boeken.
  • De Legend Home Sapa ligt op enkele minuten wandelen van het centrum. Het tweesterrenhotel biedt roomservice, een 24-uursreceptie, een tourreceptie en rookvrije kamers. Elke kamer heeft airconditioning; een flatscreen TV en een zithoek. Er is ontbijt beschikbaar in het hotel en er is ook een restaurant aanwezig. Meer info en boeken.
  1. Ha Long Bay Accommodaties

  • Het Aquamarine Premium Cruise is een vijfsterren cruiseschip dat een unieke ervaring aanbiedt in Ha Long Bay. Alle kamers bieden airconditioning, een eigen badkamer en een prachtig uitzicht. Het schip heeft een restaurant, bar, minimarket en een heleboel leuke activiteiten om zeker een geweldige ervaring te garanderen. Op het schip zijn er activiteiten zoals fitnesslessen, darts, duiken, vissen en een binnenspeeltuin voor kinderen. Meer info en boeken.
  • Het New Ha Long Hotel is een driesterrenhotel in Ha Long. Dit hotel biedt moderne ruime kamers met airconditioning, een bar en een 24-uursreceptie. De kamers hebben een terras met uitzicht op de stad en een flatscreen TV. Meer info en boeken.
  • Cat Ba is een van de vele eilandjes in Ha Long Bay. Dankzij het Nationale Park heb je hier ook voldoende te doen, waardoor The Oversleep Catba Hostel een mooie optie is om te overnachten op dit eiland. De hostel heeft rookvrije, moderne kamers met airconditioning. Je hebt keuze tussen Deluxe kamers, Twin kamers of een Bed in een Slaapzaal. Meer info en boeken.
  1. Download je reisgids Vietnam en mis niets

Herkenbaar: Wil je er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Vietnam? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Vietnam met alle bezienswaardigheden en uitgestippelde routes in Vietnam. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Vietnam.

Vietnam

Gratis reisgids Vietnam downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?